Tragete Bari Durrës – Deri në 7 nisje javore me Ventouris Ferries

Tragete Bari Durrës -

Posted by admin on Jan 7, 2012 1
Tragetët Shqipëri Itali – Nisjet nga Durrësi në Ankona dhe Bari !

Tragetët Shqipëri Itali - Nisjet

Posted by admin on Jan 24, 2012 2
Tragete për Shqipëri Red Star Ferries. Linja Brindisi Vlorë Brindisi.

Tragete për Shqipëri Red Star

Posted by admin on Jan 7, 2012 3
Nisja nga Venecia dhe Ankona për Igumenicë dhe Patra. Tragete për Greqi!

Nisja nga Venecia dhe Ankona

Posted by admin on Jan 25, 2012 4
Tragete Bari Igumenicë Bari. Deri në 7 nisje javore ! Prenotoni me NetFerry.

Tragete Bari Igumenicë Bari. Deri

Posted by admin on Dec 28, 2011 5

Linjat e tragetëve

Mirë se vini në NetFerry

Prenotoni tani biletat tuaja në Qëndrën e Rezervimit të tragetëve NetFerry. Shih faqen tonë, zgjidhni destinacionin tuaj dhe përdorni sistemin tonë të prenotimit në internet për te njohur kompanitë e ndryshme të tragetëve, oraret, çmimet dhe disponibilitetin në kohë reale. Me një klik ju mund të bleni biletën për tragetin që dëshironi.

Zgjidhni destinacionin që dëshironi nga harta që vijon:
Shërbimi Klientit NetFerry

është në dispozicionin tuaj për t'ju ndihmuar për të planifikuar udhëtimin tuaj gjatë këtij orari:

e hënë - e premte: 09:00-13:00 / 15:30-20:00
e shtunë: 09:00-13:00
e dijel: pushim

Idetë e udhëtimeve

Image for Durrës Ankona

Durrës Ankona

  • Koha e udhëtimit: 18 orë
  • Deri në 3 nisje javore
Image for Bari Igumenicë

Bari Igumenicë

  • Koha e udhëtimit: 9 orë 30 min
  • Deri në 7 nisje javore
Image for Brindisi Vlorë

Brindisi Vlorë

  • Koha e udhëtimit: 8 orë
  • Deri në 6 nisje javore
Image for Patra Venecia

Patra Venecia

  • Koha e udhëtimit: 34 orë
  • Deri në 3 nisje javore